Danış Özcan Kimdir? | Hakkımda

Anasayfa » Danış Özcan Kimdir? | Hakkımda

DANIŞ ÖZCAN KİMDİR? | HAKKIMDA
Size, Serbest muhasebeci mali müşavir olarak Mali Müşavir’ lik alanında mesleki faaliyetlerimi daha yakından tanıtmak istiyorum.
danisozcan
Ben, Danış Özcan. Ankara’da faaliyet gösteren bir serbest muhasebeci mali müşavirim. Muhasebe ve finans alanında edindiğim bilgi ve deneyimle, kurum ve kişilere mali konularda danışmanlık hizmeti vermekteyim. Uzmanlık alanlarım arasında;

Muhasebe ve Defter Tutma: Yasal mevzuata uygun ve titizlikle muhasebe defteri tutma
Mali Müşavirlik: Vergi ve mali konularda danışmanlık hizmeti
Sosyal Güvenlik Hizmetleri: Bordrolama ve sigorta primlerinin hesaplanması
İş Hukuku : İşçi ve işveren arasındaki tüm hukuksal koruma ve korunma yöntemleri
Kurumsal Danışmanlık : Firmalar için marka tescil süreçleri , kurumsal yapılanma ve iç muhasebe sisteminin kurulması.
Muhasebe yapısı içerisinde, benim için en önemli olanın, doğru ve güvenilir bilgiyle müşterilerime hizmet etmek olduğunu belirtmek isterim.

NEDEN MUHASEBECİLİK MESLEĞİNİ VE MALİ MÜŞAVİR OLMAYI SEÇTİM?

Muhasebe, milattan önce 3400 -3000 tarihleri arasında dünyanın ilk mesleğidir. Bu çok insan tarafından bilinmez.

Muhasebe, her şeyin dengede olmasını, sayılarla mantığın ve dengenin iç içe geçtiği bir bilimdir aynı zamanda. Muhasebe benim için sadece bir meslek değil, çok sevdiğim bir tarih ve aynı zamanda bir bilim dalıdır. Bin yıllardır insanların arasında olan ve bin yıllarca sürecek olan bu mesleğin içinde yer almak mesleğe adım atmadan önce beni heyecanlandırdı..

EĞİTİM

İlk orta öğrenimimi Ankara’ da tamamladıktan sonra 1998 Yılı’ nda Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi , İKTİSAT bölümünü kazanarak mezun oldum.

İŞ HAYATIM

2003 yılı itibariyle Ankara’ da özel bir metal üretim fabrikasında muhasebe sorumlusu olarak iş hayatıma başladım. Daha sonra bu fabrikada Muhasebe Şefi olarak devam ettim.

2006 yılında önce Denizli, daha sonra’ da Aydın SÖKE’ de zorunlu askerlik eğitimimi tamamladıktan sonra muhasebe iş hayatıma kaldığım yerden devam ettim.

2006 Yılı’ nda yine Ankara’ da yerel ve global çapta gıda labaratuvar ve çeşitli silo depolama alanında faaliyet gösteren şirkette Muhasebe sorumlusu olarak devam ettim. Ardından yine aynı şirkette muhasebe müdürü ünvanımla iş hayatımı sürdürdüm.
Daha sonra inşaat sektörüne geçerek bir çok büyük firmada Muhasebe Müdürü olarak devam ettim. Son olarak Ankara’ da 1000’den fazla çalışanı olan 20 şirketli bir inşaat şirketleri grubunda Muhasebe Müdürlüğü görevimden ayrılarak kendime ait Mali Müşavirlik ofisimi kurdum ve halen devam etmekteyim.

MÜŞTERİLERİME SUNDUĞUM HİZMETLER NELERDİR?

Müşterilerime sunduğum hizmetler genel olarak,
• Mali tabloların hazırlanması ve analiz edilmesi
• Vergi planlaması
• Maliyet muhasebesi
• Bütçe hazırlama
• Finansal raporlama
• İş Hukuku hizmetleri
• Kurumsal Danışmanlık
gibi konularda destek vermekteyim. Amacım, müşterilerimin mali müşavirlik ve muhasebe işlerini kolaylaştırmak, risklerini minimize etmek ve karlılıklarını artırmaktır.

NEDEN BENİMLE ÇALIŞMALISINIZ?

Uzmanlık: Muhasebe ve finans alanında derinlemesine bilgi ve deneyime sahibim.
Güvenilirlik: Müşteri gizliliğine büyük önem veririm ve tüm işlemlerimi yasal çerçeve içerisinde yürütürüm.
Çözüm Odaklılık: Her zaman müşterilerimin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşırım.
Güncel Bilgi: Sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerime en güncel bilgileri sunarım.
Teknoloji : Birlikte çalıştığım mükelleflerime dijital teknolojide yer alan tüm imkanları kullandırmaktayım. Her mükellefim kendi şirketini , cep telefonlarındaki bir uygulama ile benle birlikte şeffaf olarak takip etmektedir.
Hızlı Çözüm : Mükelleflerimin tüm soru ve sorunlarına anında cevap vermek benim en temel stratejimdir. Böylece çok daha hızlı ve verimli bir iş süreci sağlamaktayım.
Mevzuat : Her mükellef kendi işiyle ilgili olarak mevzuatı bilmek ister. Hem mesleki kariyerim hem de müşteri istekleri doğrultusunda kendi alanlardaki kanun ve değişiklikleri aynı gün müşterilerime sunarım.

ÖZEL HAYATIM

28.05.1980 Rize’ de dünyaya geldim. Ardından 1981 yılı itibariyle Ankara’ ya yerleştim. Ve o günden beri Ankara’ da yaşamaktayım. Evli ve biri 2017 diğeri 2012 doğumlu 2 erkek çocuk sahibiyim. Aynı zamanda Muhasebetr.com sitesinde (https://www.muhasebetr.com/yazarlarimiz/danisozcan/) köşe yazarlığı yapmaktayım.

SON OLARAK

Ben, Danış Özcan olarak, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve muhasebe alanında sizlere en iyi hizmeti sunmak için buradayım. Profesyonel ve mükemmel bir hizmet almak istiyorsanız benimle hemen iletişime geçebilirsiniz.